Over ons

Home Over ons

Wie zijn wij?

Hossein Shakiri
Bewindvoerder

Ik ben vanaf 2013 werkzaam als Algemeen Maatschappelijk Werker waarbij ik inwoners ondersteun met financiële problemen. Tijdens mijn trajecten heb ik ook aandacht voor de psychosociale problemen en indien nodig verwijs ik cliënten door naar andere samenwerkingspartners. Door cursussen en trainingen bij mijn huidige werkgever heb ik mij ontwikkeld in het leren omgaan met cliënten met financiële problematiek in combinatie met psychische problematiek. Daarnaast heb ik mij door de scholingen van Schuldinfo.nl ontwikkeld op gebied van beslag en executie. Heeft u behoefte aan een bewindvoerder die goed bereikbaar is? Wilt u rust ervaren en geen stapels brieven meer ontvangen? Zoekt u een bewindvoerder die u meer heeft te bieden dan het regelen van uw financiële situatie en u wilt leren om zelf uw financiën te doen? Dan bent u bij mij aan het goede adres.

Abdulgadir Ahmed
Bewindvoerder

In 2014 ben ik afgestudeerd als maatschappelijk werker en heb jarenlang, in verschillende functies, gewerkt binnen het sociaal domein. Ik heb toen gezien hoe moeilijk de weg naar zelfredzaamheid kan zijn. Vooral als je schulden hebt en je het overzicht kwijt bent over jouw financiën. Dat kan voelen als een enorm zware last. Daarom wil ik als bewindvoerder bijdragen aan de verbetering van uw financiële situatie. Ik bekijk samen met u hoe u zo snel mogelijk uit de schulden komt, uw vaste lasten maandelijks kan betalen en zal regelingen treffen waar mogelijk. Onderbewindstelling kan voelen als een grote stap. Daar ben ik me van bewust. Ik neem de tijd om een vertrouwensband op te bouwen en ben in staat om met verschillende culturen te werken. Mijn uitgangspunt is dat onderbewindstelling tijdelijk is. Ik zal u stapsgewijs meenemen in onze werkwijze en u helpen om uw eigen financiën te beheren zodra het mogelijk is.

Kernwaarden:

Menselijkheid en onmacht

Iedereen kan in de schulden komen. Vaak gebeurt dit door onmacht en vervelende levensomstandigheden. De stapel brieven stapelen zich al snel op waardoor je door de bomen het bos niet meer ziet. Wij helpen u door samen te werken, op een menselijke manier te kijken naar uw situatie en te zoeken naar eventuele oplossingen.

Rust door persoonlijk contact

Wij zijn ervaren in het regelen van uw schulden en bieden steun bij financiële problemen. De bewindvoerders van Persoonlijk Bewind werken op een laagdrempelige manier en zijn makkelijk bereikbaar. U heeft inzage in uw financiën en kunt altijd bij ons terecht voor vragen. Samen, in dienst voor jou.

Over Persoonlijk Bewind

Bij Persoonlijk Bewind vinden we dat Ieder mens het waard is om in te investeren. We willen helpen uw financiële overzicht (weer) terug te krijgen en rust en stabiliteit creëren. Persoonlijk Bewind onderscheidt zich door de maatschappelijke achtergrond van haar personeel en de aandacht voor cultuursensitiviteit. De bewindvoerders hechten daarom veel waarde aan persoonlijk contact, bereikbaarheid en transparantie.
  • Missie
  • Visie

Persoonlijk Bewind beheert, met de tussenkomst van de kantonrechter, de gelden en goederen van de betrokkene op een professionele wijze. Dit beheer kenmerkt zich door het transparante contact met de betrokkene en een vriendelijke en professionele bejegening.

De mens achter het dossier staat centraal. Persoonlijk Bewind is graag van dienst, rekening houdend met uw belangen. Onze dienstverlening is volledig gericht op de financiële administratie van particulieren die (tijdelijk) niet in staat zijn hun financiële zaken goed te beheren. Het vergroten van zelfredzaamheid door middel van budgetcoaching- en begeleiding staat hoog bij ons in het vaandel.

 

Iedereen heeft het recht op een leven met een stabiele financiële huishouding. Wij bieden een steuntje in de rug. Ons streven is dat alle particulieren die wij op weg helpen in de toekomst weer zelf hun financiën kunnen beheren.