Missie & Visie

Home Missie & Visie

Onze missie & visie

  • Missie
  • Visie

Persoonlijk bewind beheert, met de tussenkomst van de kantonrechter, de gelden en goederen van de betrokkene op professionele wijze. Dit beheer kenmerkt zich door het transparante contact met de betrokkene en een vriendelijke en professionele bejegening, de mens achter het dossier staat centraal. Persoonlijk bewind wil graag van dienst zijn, rekening houdend met uw belangen. De dienstverlening is volledig gericht op de financiële administratie van particulieren die (tijdelijk) niet in staat zijn hun financiële zaken goed te beheren. Tevens willen we door middel van budgetcoaching begeleiding en ondersteuning bieden aan cliënten die problemen ervaren bij het beheren van hun eigen financiën.

Dolore nequeporro quaerat deserunt voluptas onsectetur sunt yet uitae dolores yet exercitation nor aperiam. Magnam is  quisquam id sequi plicabo quo anim or beatae occaecat eum but adipisci anim nulla.

Kwetsbare groepen binnen de samenleving, zoals mensen met psychosociale- en psychiatrische problematiek, zieke en oudere mensen, hebben het recht op een leven met een stabiele financiële huishouding. Betrokkenheid, transparantie en betrouwbaarheid vormen de basis van de organisatie. Het uitgangspunt is om de mens centraal te zetten. Persoonlijk bewind heeft als ambitie de betrokkene zelfredzaam te maken op gebied van financiële zaken. Samenwerken rondom de betrokkene is de oplossing tot een stabiele leefsituatie.

Aliquam eum et laudantium ostrud beatae quis but commodo amet tempora nostrud for ut and mollit ipsa consequat yet molestiae yet fugit and incididunt so quasi ullam dolorem tempora but sunt aliqua.

Uitgangspunten:

Waardevol

Ieder mens is het waard om in te investeren.

Uniek

Ieder mens is uniek, en verdient dan ook unieke behandeling

Eigen kracht

De mens in eigen kracht zetten om sociale uitsluiten te voorkomen.

Gelijkwaardig

De mens zien we niet als voorwerp of consument, maar als gelijkwaardig.

Persoonlijke aandacht

Bij Persoonlijk Bewind vinden we dat ieder mens het waard is om in te investeren. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact, bereikbaarheid, transparantie, gelijkwaardigheid. We streven daarom naar het hoogst haalbare doel..
Contact opnemen